Samsunspor Altay Maçı - Ahmet Cabuk Yazdi Altay Macinda Samsunspor Nasil Oynadi - Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı.

Samsunspor Altay Maçı - Ahmet Cabuk Yazdi Altay Macinda Samsunspor Nasil Oynadi - Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı.. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1.

Samsunspor Da Altay Maci Hazirliklari Suruyor Samsun Haberleri
Samsunspor Da Altay Maci Hazirliklari Suruyor Samsun Haberleri from i.samsunhabertv.com
Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı.

Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı.

Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Lig'de haftanın sonucu en merak edilen maçı samsun'da oynandı. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız.

Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi.

Samsunspor Altay Maci Canli Izle
Samsunspor Altay Maci Canli Izle from www.hedefhalk.com
Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Yılport samsunspor ligin ikinci devresi ilk maçında altay ile karşı karşıya geliyor. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1.

Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi.

Altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyerek, bugün de samsunspor'la çok zorlu bir müsabaka oynadık. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol. Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Ahmet, yunus emre, erkam teknik direktör: Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile. Lig maçı, trt spor hd, bein sports max 1 kanal(lar)ından canlı yayınlanacak. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Bu sonucun ardından altay ve yılport samsunspor ilk haftayı 1'er puanla kapadılar. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Yılport samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam: Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç.

Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4.

Samsunspor Altay I Son Dakikada Yikti
Samsunspor Altay I Son Dakikada Yikti from imgs.stargazete.com
Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Takımımız ilk hafta deplasmanda altay maçı ile lige başlayacak. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Samsunspor ile altay arasındaki spor toto 1. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Nuri asan tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı.

Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç.

Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta : Bu zorlu karşılaşma trt spor'dan naklen yayınlandı. Maçın ardından konuşan altay teknik direktörü yücel i̇ldiz, maçı hak ettiklerini söylerken, tek eksik bizim golümüzdü dedi. Maça dakikalar kala futbolseverler maçın yayınlanacağı kanalı araştırmaya başladı. Her iki takımın da mücadelesine. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Bu maç öncesi bornova aziz kocaoğlu stadı'nda canlı yayındayız. Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Samsunspor ile altay bugüne kadar 61 maçta karşı karşıya gelmiştir. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz.

Yılport samsunspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı altay maçı hazırlıklarını sürdürdü altay maçı. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code